09-06-2015 - RELEKTA I EUROPATOPPEN

09-06-2015 | RELEKTA I EUROPATOPPEN

Relekta tok en sterk 22. plass under Great Place to Works 2015-kåring av Europas 50 beste små og mellomstore bedrifter i 19 land.

— Den gode plasseringen i den europeiske kåringen i Luxemburg er en solid anerkjennelse for selskapet og våre verdier, sier daglig leder og gründer Rune Arnhoff. Han understreker at utmerkelsen tilhører alle medarbeidere i Relekta-Gruppen som har tatt et eierskap til en helhetlig bedriftskultur, samt videreutvikling og tydeliggjøring av Relektas verdigrunnlag. Partner Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge mener Relekta er et godt bevis på at det gir gode resultater å jobbe målrettet og inkluderende.
— Vi har jobbet med Relekta-Gruppen i flere år nå, og de har hele tiden brukt resultater og tilbakemeldinger fra undersøkelsene til interne forbedringer. Dette fikk de lønn for i årets europeiske kåring.

 

Great Place to Work®:

Great Place to Work Norge står bak kåringen av Norges beste arbeidsplasser. Den baserer seg på èn kulturanalyse og èn medarbeiderundersøkelse med 58 spørsmål som kartlegger blant annet tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og kollegialt fellesskap. Den europeiske kåringen er basert på undersøkelser i følgende land; Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyrkia, Tyskland og Østerrike. Relekta-Gruppen er i den europeiske kåringen rangert i klassen små og mellomstore bedrifter (50-499 medarbeidere).


Tilbake
Copyright 2019
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS