23-11-2015 - MILJØVENNLIG MEMBRAN

23-11-2015 | MILJØVENNLIG MEMBRAN

Relekta har lansert miljøvennlige lim, tettemasser og membraner gjennom produktserien Tec7 Aquastop.

- Tec7 Aquastop-produktene tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM NOR og er fri for isocyanater, skadelige løsemidler, ftalater og VOC. De inneholder heller ikke bitumen eller gummi, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Produktene er enkle å bruke da ingen primer er nødvendig. De kan påføres på fuktige overflater og er umiddelbart vanntette. Dessuten har de utmerket vedheft til de fleste bygningsmaterialer, herder raskt, er UV- og værbestandig, samt har god kjemisk motstand.

  • Aquastop Liquid er en flytende, selvutjevnende MS-polymer som etter herding skaper en sømløs og 300 % elastisk membran for bruk til vanntetting, reparasjon og vedlikehold.
  • Aquastop Paste er en tyktflytende smørbar membran som er godt egnet også ved vertikale påføringer og som egner seg til både fylling, reparasjon, liming og vanntetting.
  • Aquastop Tec & Seal har de samme egenskapene som Aquastop Paste. Men den kommer i patronform og er derfor godt egnet for mer vanskelig tilgjengelige steder som eksisterende forseglinger, sprekker og hulrom, skjøter og fuger, både innen- og utendørs. Samt at den fungerer meget godt som asfaltlim.

 

For mer informasjon, kontakt:
Lars Petter Bjaaland, telefon: 22 66 04 00, e-post: lpb@relekta.no

 

 

Tilbake
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS