11-03-2016 - RELEKTA - NORGES BESTE ARBEIDSPLASS 2016

11-03-2016 | RELEKTA - NORGES BESTE ARBEIDSPLASS 2016

 

Relekta AS fikk 1. prisen i kategorien ’50 til 199 medarbeidere’ når Great Place To Work Institute (GPWI) kåret landets beste arbeidsplasser for 13. gang.

— Dette er et utrolig bra resultat, sier gründer Rune Arnhoff. Utmerkelsen eies av alle medarbeiderne som gjennom 5 år med GPWI-undersøkelsene har gitt tilbakemeldinger til bedriftens forbedringsarbeid. Medarbeiderne inkluderes i utvikling og forankring av Relektas kultur, verdigrunnlag og felles mål, noe som er spesielt viktig da våre medarbeidere er spredt over hele Norge. Dette har vært med å løfte Relekta opp til årets fantastiske 1. plass.

— Når man i tillegg har vært gjennom et eierskifte det siste året, så vitner dette resultatet om at medarbeiderne føler en trygghet og en tilhørighet til bedriften som vi må ta godt vare på, sier daglig leder Olle Petter Andersen. Dette blir enda viktigere nå som vi har en 1. plass hos GPWI som skal forsvares fremover.

Jannik Krohn Falck, Partner i Great Place To Work, er tydelig på hvorfor nettopp Relekta klatrer til topps;
 Relekta har jobbet meget systematisk med GPWI over mange år. De er som organisasjon nysgjerringe og ser til inspirasjon og læring fra andre bransjer og gjerne også utenfor Norge. Dette gjør at de ligger i forkant. En unik kultur binder dem sammen og sikrer at de jobber tydelig mot felles mål, på tross av stor geografisk spredning. I Relekta involverer de, og klarer å engasjere, mer enn bare de ansatte. Vi ser eksempler på at familien til Relektas ansatte står på og aktivt heier frem sine og hele virksomheten mot målene.

Great Place to Work®:
Kåringen av Norges beste arbeidsplasser baserer seg på èn kulturanalyse og èn anonym standardisert medar-beiderundersøkelse med 58 spørsmål. GPWI rangerer de beste virksomhetene innen fire kategorier; 500+ medarbeidere, 200-499 medarbeidere, 50-199 medarbeidere og 20-49 medarbeidere. Det er kun de 10 beste virksomhetene innen hver kategori som kan kalle seg en «Great Place to Work»-bedrift.

For mer informasjon, kontakt:
Relekta v/Olle Petter Andersen, telefon: 22 66 04 00, e-post: Olle.Petter.Andersen@relekta.no


 

Tilbake
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS