25-04-2016 | LEDERSKIFTE HOS RELEKTA

Den 1. mars overtok Olle Petter Andersen jobben som daglig leder i Relekta etter gründer Rune Arnhoff som har ledet bedriften siden oppstarten i 1977.

Fra 1977 har Relekta bygget opp et landsdekkende salgsapparat til bygg, vedlikehold og reparasjon og utviklet seg til å bli en bedrift med 110 ansatte. Omsetningen har vokst fra 20.000,- i 1977 til 250 millioner kroner. Selskapet ble solgt til svenske Indutrade AB i 2015.

- Vi startet med en oppladbar loddebolt i 1977, og det har utviklet seg til en komplette serier av bygge-, reparasjons- og vedlikeholdsprodukter, sier Rune Arnhoff. Når tiden var inne for å selge bedriften var det viktig å finne en kjøper som kunne ta vare på selskapets kultur og ansatte. Jeg har hatt som filosofi at Relekta er en menneskebedrift – ikke en industribedrift eller salgsbedrift. Valget falt derfor på svenske Indutrade som spesialiserer seg på kjøp av lønnsomme kvalitetsbedrifter og har som policy å beholde bedriftens kultur.

Ny daglig leder Olle Petter Andersen kommer fra stillingen som Salgsdirektør Office i Antalis AS. Før dette har han lang fartstid fra Xerox som Country Manager for Xerox Supplies i Norge. Han er utdannet MBA fra University of Denver.

- Jeg ser frem til å være med på den videre utviklingen av Relekta, sier Olle Petter Andersen. Relekta har et solid fundament bygget opp gjennom nærmere 40 år, og Relekta’s strategiske retning er fremtidsrettet og godt forankret. Nå skal bedriften rigges for ytterligere vekst. Vi har ambisiøse fremtidsplaner og ser for oss å vokse både organisk og gjennom oppkjøp.

Ny daglig leder Olle Petter Andersen (til venstre) overtar Tec7-stafettpinnen etter gründer Rune Arnhoff (til høyre) i Relekta AS
Ny daglig leder Olle Petter Andersen (til venstre) overtar Tec7-stafettpinnen etter gründer Rune Arnhoff (til høyre) i Relekta AS

 


 

Tilbake
Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS