10-02-2017 - ENKLERE RENGJØRING MED TEC7-PRODUKTER

10-02-2017 | ENKLERE RENGJØRING MED TEC7-PRODUKTER

Enkel, effektiv og miljøpositiv rengjøring er viktig både i profesjonelt virke og på hjemmefronten. De to nye produktene i Tec7-serien har mange bruksområder og vil derfor gjøre effektiv rengjøring enklere og mindre kostbart.

- Antall bruksområder er alltid i fokus for Tec7-serien, sier produktsjef Lars Petter Bjaaland. I tillegg til høy kvalitet og gode egenskaper skal produktene også være universale. De to nye produktene erstatter flere spesialprodukter, er enkle i bruk, effektive og tilfredsstiller HACCP-kravene (for produkter til bruk i forbindelse med produksjon og oppbevaring av næringsmidler).

- CA Clean er en tyntflytende væske med lav pH-verdi og kommer i en praktisk sprayflaske. Den har en langvarig effekt og fjerner effektivt kalk og overflaterust stål, fliser, plastikk, porselen m.m. i svømmebasseng, sanitærrom, dusj, kjøkken etc.

- Scrub er en kraftig skurekrem med en behagelig duft som er biologisk nedbrytbar og skånsom mot huden, avslutter Bjaaland. Den rengjør effektivt harde, glatte flater som plast, kompositt, fliser etc., samt fjerner oksidasjon fra kobber, aluminium og rustfritt stål. I tillegg fungerer den godt til fjerning av fugeslør på fliser. Etter bruk så etterlater Scrub et lite beskyttende og vannavvisende belegg. Det gir en langvarig effekt.
 

Tilbake
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS