14-02-2018 - DEN KOMPLETTE SILIKONEN

14-02-2018 | DEN KOMPLETTE SILIKONEN

XealPro fra Relekta er en ny generasjon miljøvennlig og universal fugemasse som dekker de aller fleste behov der silikon brukes.

- Med XealPro så dekker vi nå markedets ønsker om tilføye en ren silikonfugemasse til høykvalitetsserien Tec7, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Det var viktig at produktet skulle være universalt, samt enkelt å bruke og gi en pen og glatt overflatefinish. XealPro kan brukes både innen- og utendørs og er fullsertifisert for bruk både i våtrom, på fasader og glass, samt arealer med gangtrafikk. Den kommer i 310 ml patroner, og det eneste brukerne trenger å velge er fargen; antrasitt, hvit, lys grå eller transparent.

- XealPro har de høyeste miljø- og brukssertifiseringene en silikonfugemasse kan ha; den er næringsmiddelgodkjent, inneholder ingen flyktige organiske forbindelser (VOC), skadelige løsemidler eller metyletylketon (MEKO), og den tilfredsstiller de strenge emisjonskravene til BREEAM-NOR. Den har høyeste klassifisering for motstand mot sopp, god kjemisk motstand, er 100 % luft- og vanntett og tåler temperaturer ned til -15 °C i opptil 14 dager under oppbevaring og fra -60 °C til +180 °C i herdet tilstand. I tillegg har den god heft og sterk limeevne til de fleste materialer, er UV-bestandig og fargefast, samt er svært godt egnet for mange forskjellige applikasjoner da den er veldig fleksibel, med 25 % elastisitet etter herding.

Klikk her for å se videoer av XealPro.

    
    
  

 

Tilbake
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS