Liming & fuging

Bilde av 101 Akryl+

101 Akryl+ Varenr: T599627

Helårs frostsikker malerfug

  • Tåler å fryse/tine i patron ned til -18 °C gjentatte ganger uten å miste egenskaper
  • Innendørs og utendørs bruk
  • Meget god heft
  • Rask overmalbar
  • God lyddempingsevne
  • UV-bestandig

101 AKRYL+ er en permanent fleksibel tetningsmasse basert på en holdbar akrylemulsjon og som tåler bevegelser på opptil 12,5 %. Den er fargefast og pillesikker, har meget god heft til de fleste materialer, har god lyddempingsevne, er UV-bestandig og kan brukes både innen- og utendørs. Smale fuger (inntil 1 cm) kan overmales med vannbasert og oljebasert maling etter ca. 20 minutter ved normal romtemperatur og luftfuktighet. Ved fugebredde på mer enn 1 cm, eller ved unormal romtemperatur eller luftfuktighet, anbefales det å vente 24 timer før overmaling. 101 AKRYL+ er testet i tre uker for gjentatt frysing og tining, samt nedfryst i hele perioden i -18 °C og deretter tint. Dette ga ingen synlige eller fysiske endringer i verken konsistens eller egenskaper for produktet.


Bruksområder
101 AKRYL+ har god heft til bygningsmaterialer som tre, puss, betong, gips, metall, tegl, etc. og er ypperlig til bl.a. interiørfuger, lydfuger, fuging av gipsplater, fuging av listverk, revner og sprekker, lydfuger, tetting rundt vinduer og dører.
101 AKRYL+ er testet i tre uker for gjentatt frysing og tining, samt nedfryst i hele perioden i -18°C og deretter tint. Dette ga ingen synlige eller fysiske endringer i verken konsistens eller egenskaper for produktet.

 

Copyright 2019
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS