Liming & fuging

Bilde av FOAMTACK

FOAMTACK Varenr: T670009

Lavekspanderende fugeskum og lim

  • Lettere og raskere montering av stein, murblokker, tre, gips- og isolasjonsplater m.m.
  • Erstatter opptil 25 kg tørrbetong
  • Lav etterekspansjon gir nøyaktig fylling av hulrom
  • Høy isolasjonsevne, både temperatur og lyd
  • Kan belastes etter 30 minutter
  • Herdet skum kan overmales og pusses
  • Tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav

Elastisk byggskum med veldig lav ekspansjon, mindre enn 5 %, noe som gir veldig presis påføring på trange områder som rundt dører og vinduer. Elastisiteten gir mulighet for etterjustering hvis det oppstår skjevheter i konstruksjonen. Den isolerer godt og hefter sterkt til de fleste materialer. Fraværet av trykk sikrer at dør-, og vinduskarmer ikke blir skadet under herding.
Limstyrken gir gode egenskaper som steinlim, ved muring av porøse materialer som murstein, naturstein, lettklinker- og forskalingsblokker, etc., og isolasjonsplater av gips, isopor, celleplast (ESP), spon (annet tre) m.m.

Én boks FOAMTACK erstatter opptil 25 kg tørrbetong ved muring, noe som reduserer arbeidstiden betraktelig siden rengjøring av søl og støv som kommer fra blanding av mørtel ikke er nødvendig. Den forenkler også montering av isolasjonsplater ved å unngå plugger, skruing og boring. 
FOAMTACK har høy motstandsdyktighet mot kjemikalier, vann og råte, og er temperaturbestandig fra -65 °C og opp til + 130 °C (kortvarig). Høy isolasjonsevne tetter både kuldebroer og støy (opptil 60 dB). Den kan brukes både inne og ute, og tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR.


Bruksområder
FOAMTACK er godt egnet til fylling av små hulrom, som f.eks. rundt dører og vinduer, overganger mellom vegg og tak samt mellom andre konstruksjons- og bygningsmaterialer. FOAMTACK skumlim har utmerket heft til de aller fleste overflater og brukes i stedet for mørtel og betong for liming og muring av lettvegger, hagemurer, stein rundt blomsterbed, steintrapper etc. Den brukes også til liming av gips-, og isolasjonsplater til vegg og tak, eller trekkerør og koblingsbokser som innfelles i veggen. Den er ypperlig til montering av utvendige isolasjonsplater på grunnmur. FOAMTACK er ikke beregnet for bærende konstruksjoner.

 Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS