Liming & fuging

Bilde av FOAMTACK

FOAMTACK Varenr: T670009

Et ferdigblandet alternativ til mørtel

  • Lettere og raskere montering av stein, murblokker, tre, gips- og isolasjonsplater m.m.
  • Erstatter opptil 25 kg tørrbetong
  • Lav etterekspansjon gir nøyaktig fylling av hulrom
  • Høy isolasjonsevne, både temperatur og lyd
  • Kan belastes etter 30 minutter
  • Herdet skum kan overmales og pusses
  • Tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav

Skumlim for rask og effektiv liming av murblokker og gips-, isopor- og panelplater, som også brukes på byggematerialer som murstein, naturstein, trelister m.m. En boks FOAMTACK forenkler monteringsarbeid da den erstatter opptil 25 kg med tørrbetong. Den er et naturlig førstevalg når arbeidstid, herdetid, holdbarhet og isolasjonsevne er viktige faktorer, samt kriterer for godt inneklima da FOAMTACK tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR. Den kan belastes og bearbeides etter 30 minutter (60 minutter anbefales ved tung belastning).

FOAMTACK er fyllende, i motsetning til kollapsende, og med svært lav etterekspansjon gir den nøyaktig fylling av hulrom rundt trekkerør og koblingsbokser, samt dører og vinduer, mens fraværet av trykk sikrer at dør-, og vinduskarmer ikke blir skadet under herding. Den har høy motstandsdyktighet mot kjemikalier, vann og råte, og er temperaturbestandig fra -65 °C og opp til + 130 °C (kortvarig). Høy isolasjonsevne tetter både kuldebroer og støy (opptil 60 dB).


Bruksområder
FOAMTACK skumlim har utmerket heft til de aller fleste overflater og brukes i stedet for mørtel og betong for liming og muring av lettvegger, hagemurer, stein rundt blomsterbed, steintrapper etc. Den brukes også til liming av gips-, og isolasjonsplater til vegg og tak, eller trekkerør og koblingsbokser som innfelles i veggen. FOAMTACK er godt egnet til fylling av små hulrom, som f.eks. rundt dører og vinduer. FOAMTACK er ikke beregnet for bærende konstruksjoner.


Se produktfilm FOAMTACK her

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS