Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Universalfett EP

101 Universalfett EP Varenr: T599700

Rødt smørefett med mange bruksområder

  • Sikrer god smøring, selv under krevende forhold
  • Tåler store belastninger (Extreme Pressure)
  • Meget god vannmotstand - utvaskingsgrad på kun 2,5 %
  • Meget for klebeevne, selv ved store hastigheter
  • Tåler temperaturer fra -20 °C til +140 °C
  • Godt egnet for både maritimt bruk, tungtransport og landbruksmaskiner

101 UNIVERSALFETT EP er et rødt høykvalitets smørefett med meget god heftevne. Det er et middels bløtt fett (NLGI2), som er beregnet for både manuell smøring og bruk i sentralsmøreanlegg. Fettet har høy motstandsdyktighet mot vann, med en utvaskingsgrad på kun 2,5 %, og er dermed spesielt godt egnet i våte, maritime og korrosive miljøer. Det er tilsatt EP-additiver (Extreme Pressure) som gjør at det tåler svært høye belastninger, og sammen med den gode klebeevnen og temperaturmotstanden (-20 °C til +140 °C) gjør det 101 UNIVERSALFETT EP til et ypperlig allround-fett. Fettet inneholder ikke syre og er derfor trygg i bruk på aluminium, plast og andre materialer hvor syre kan være en utfordring.

Bruksområder
101 UNIVERSALFETT EP er egnet for smøring av et bredt spekter av hjul- og rullelagre, svingskiver på lastebil, rotortilt og sentralsmøreanlegg på landbruk- og anleggsmaskiner, samt andre bevegelige deler som trenger smøring. Den passer i alle standard fettpresser, og kan da brukes på fettnipler på biler, båter, ATV, trucker, tilhengere, campingvogner, garasje- og industriporter, hagemaskiner, hjulbolter, kuleledd, ect.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS