Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Pre-Paint Wipes

101 Pre-Paint Wipes Varenr: T599705

Rengjøring, avfetting og matting av overflater før maling

  • Sikrer bedre heft av maling, lakk og lim på de fleste overflater
  • Matter overflaten, uten behov for sliping
  • Enkel i bruk, uten vask eller skylling
  • Begge sidene av duken kan benyttes

101 PRE-PAINT WIPES rengjør, avfetter og matter ned overflaten og sikrer dermed bedre heft for maling, lakkering eller liming på de fleste materialer. Ved bruk av 101 PRE-PAINT WIPES før maling og lakkering reduseres sjansen for at ny maling eller lakk får flekker, skjolder eller flasser. 

Bruksområder
101 PRE-PAINT WIPES er svært effektiv for fjerning av støv, fett, sot, matrester, sverte, tapetlimrester og voks fra malt eller umalt tre, metall eller vinyltapet. Den er spesielt utviklet for å forbehandle flater med høy glans eller andre vanskelige materialer før maling, lakkering eller liming uten behov for å slipe. Den er også ideell å bruke på vegger før tapetsering.

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS