Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Wipes

101 Wipes Varenr: T599640

Effektiv rengjøring uten såpe eller vann

  • Ideell å ha i hjemmet, bilen, båten, garasjen, verkstedet, m.m.
  • Rengjøring av glatte og harde flater
  • Fjerner søl og flekker, samt uherdet fugemasse og byggskum
  • Kan erstatte sterke kjemikalier
  • Er skånsom mot huden

101 WIPES er kraftige rengjøringskluter for hurtig og effektiv rengjøring, uten behov for vann eller såpe, og kan i mange tilfeller erstatte bruk av harde kjemikalier og slipemidler. 101 WIPES inneholder Aloe vera, hveteekstrakt og vitaminene E og A for å beskyttte huden ved bruk, og finnes finnes i to forskjellige størrelser - 101 WIPES 50 kluter i størrelse 13x21 cm og 101 WIPES BIG 80 kluter i størrelse 20x28 cm. 101 WIPES er ideell å ha i hjemmet, bilen, båten, garasjen, verkstedet, m.m.


Bruksområder
101 WIPES er svært effektive for å fjerne olje, fett, og limrester, samt maling, lakk, blekk, trykksverte, sprittusj, grafitti m.m. fra huden og de fleste glatte og harde flater som metall, tre, stein, glass, etc. De kan også til å vaske søl fra uherdet fugemasse, lim og byggskum. Ved ved glatting av fuger, er 101 WIPES veldig bra til å rengjøre fugeverktøyet mellom hver glatting.

 

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS