Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Wipes HD

101 Wipes HD Varenr: T599643

Ekstra kraftige rengjøringskluter

  • Ideell å ha i hjemmet, bilen, båten, garasjen, verkstedet, m.m.
  • Sterkt lofritt materiale for rengjøring av verktøy og glatte flater
  • Enkel å bruke og rask effekt
  •  Fjerner søl og flekker, samt uherdet fugemasse og byggskum
  • Klut som brukes holder seg fuktig i flere timer

 101 WIPES HD er lofrie rengjøringskluter i ekstra kraftig materiale som absorberer smuss godt og gir en hurtig og effektiv rengjøring. Kluter som er tatt i bruk, holder seg fuktige i flere timer. 101 WIPES HD inneholder Aloe vera, hveteekstrakt og vitaminene E og A for å beskyttte huden ved bruk, er fri for VOC, og kan i mange tilfeller erstatte bruk av vann, såpe, harde kjemikalier og slipemidler. 101 WIPES er ideell å ha i hjemmet, bilen, båten, garasjen, m.m., samt til profesjonell bruk.

Bruksområder
101 WIPES HD er ideell for industriell og profesjonell bruk, som verksteder, VVS, trykkeri, håndverkere etc. Den fjerner søl og flekker, uherdet fugemasse, lim og byggskum fra både verktøy og maskiner, samt flater av metall, tre, stein, glass, etc. 

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS