Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Wipes HD

101 Wipes HD Varenr: T599643

Ekstra kraftige rengjøringsduker

  • Spesialdesignet duk, for maksimal absorbsjon
  • Slitesterk og solid duk som ikke loer
  • Spesielt god på olje, fett og fastgrodd møkk
  • Påbegynt duk holder seg fuktig i flere timer
  • Kan erstatte såpe og vann, samt sterke kjemikalier

Profesjonelle våtservietter for tøft bruk i industrielle områder, som fabrikker, verksteder, byggeplasser, verft, m.m. Den tåler tøff behandling uten å revne og løser opp fastgrodd møkk på de fleste overflater. Dukens oppbygging (lagvis) gjør at den absorberer 6 ganger sin egen vekt, og er særlig effektiv mot olje og fett. Den har også den unike evnen til å porsjonere såpen likt helt til den er tørr, fremfor mye såpe i begynnelsen og mindre etter hvert som den tømmes.
Dukenes høye absorberingsevne skyldes at de er produsert med en teknikk som kalles melt blown hvor 6-7 tynnere lag blir varmebehandlet og blåst sammen for å danne én duk. Dette gir mange små celler i hver duk, usynlig for det blotte øye. Cellene absorberer og lukker inne all væske som har lavere overflatespenning enn vann. Såpen i duken senker overflatespenningen på olje og fett slik at de absorberes godt inn i duken og blir værende der ved videre bruk. 101 WIPES HD er tilsatt Aloe Vera og vitaminene A og E for å beskytte huden ved bruk. Den er helt fri for alkohol og dermed uten VOC.

Bruksområder
101 WIPES HD brukes for å rengjøre overflater og verktøy for olje, fett, løsemidler, fastgrodd møkk, o.l. De er godt egnet på steder hvor det foregår mekanisk arbeid, som i bilverksteder, mekaniske verksted, båtopplag, verft, o.l. Siden dukene holder seg fuktige i mange timer passer de godt for dem som ikke bruker opp hele duken med en gang. 

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS