Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

 • Enklere vedlikehold/reparasjon
 • Mindre lagerhold og lavere kostnader
 • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
 • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Repair Stick

101 Repair Stick Varenr: T599699

Hurtigherdende sterkt universalkitt

 • Enkel å bruke
 • Reparerer, bygger, limer og tetter
 • Kan brukes på de fleste flater
 • Kan også brukes under vann
 • Fester seg ikke til glatte hansker under arbeid
 • Kan slipes, borres, sages, gjenges, pusses og males etter herding
 • God kjemikaliemotstand

101 REPAIR STICK er et knabart universalt 2-komponent epoxykitt med herder i kjernen som gjennomherder på 15 minutter. Den kan brukes på de fleste flater, også under vann, og er enkel å arbeide med og forme i forbindelse med reparasjoner, bygging, liming og tetting. 101 REPAIR STICK fester seg ikke til glatte hansker under arbeid. Etter herding kan 101 REPAIR STICK borres og sages i, slipes, gjenges, pusses og males, samt at den motstår kjemikalier som f.eks.: bensin, diesel, alkoholer, estere og fortynnede syrer/baser.


Bruksområder
101 REPAIR STICK reparerer, tetter og limer alle typer metall, de fleste former for plast, treverk, glass, keramikk, betong, stein - praktisk talt alle harde overflater (kan ikke brukes på myke eller fleksible overflater som gummi osv.). Kan også brukes under vann (limer bl.a. bly under vann). 101 REPAIR STICK blir bl.a. brukt til tetting av sikringsskap.

 

Se Relektas smarte tips for hvordan montére toalettet uten å bore

'Fikser det meste' - les hva Båtmagasinet skriver om 101 Repair Stick her
101 REPAIR STICK er et knabart universalt 2-komponent epoxykitt med herder i kjernen som gjennomherder på 15 minutter. Reparerer, tetter og limer alle typer metall, de fleste former for plast, treverk, glass, keramikk, betong, stein - praktisk talt alle harde overflater. Motstår kjemikalier som f.eks: bensin, diesel, alkoholer, estere og fortynnede syrer/baser. Enkel å arbeide med, fester seg ikke til fingrene.

 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS