BREEAM er verdens eldste (1990) og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon utviklet av Norwegian Green Building Council (NGBC) i tett samarbeid med bygg- og eiendomsnæringen i Norge. Formålet er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosjektet, fra tidlig fase til overlevert bygg. BREEAM-NOR har vist seg å være et effektivt verktøy for å samordne de ulike aktørene i et byggeprosjekt og integrere bærekraftig tenkning i alle ledd. 

Relekta har flere produkter som tilfredstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR:

Bilde av 101 Akryl Eco

101 Akryl Eco Varenr: T599720

M1- og Svanemerket malerfug

  • Tilfredsstiller BREEAM-NOR emisjonskrav
  • Meget god heft til de fleste materialer
  • Raskt overmalbar
  • 10 % elastisk
  • UV-bestandig og fargesikker
  • For innendørs bruk

101 AKRYL ECO er M1- og Svanemerket akrylbasert malerfug som tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR (M1-sertfikat). Den har meget god heft til de fleste materialer og kan raskt overmales (etter ca. 20 minutter ved ca. 23 °C og 50 % luftfuktighet) med de fleste malinger på markedet. Etter herding er 101 AKRYL ECO 10 % elastisk, UV-bestandig og fargesikker.


Bruksområder
101 AKRYL ECO er laget for innendørs bruk og har meget god heft til de fleste materialer som f.eks. tre, puss, gips, metall, tegl, malte flater etc. Den er meget godt egnet til interiør- og lydfuger, fuging av gipsplater, listverk, revner og sprekker, tetting rundt vinduer og dører, samt tetting av sprekker, hull og skjøter.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS