BREEAM er verdens eldste (1990) og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon utviklet av Norwegian Green Building Council (NGBC) i tett samarbeid med bygg- og eiendomsnæringen i Norge. Formålet er å motivere til bærekraftig design og bygging gjennom hele byggeprosjektet, fra tidlig fase til overlevert bygg. BREEAM-NOR har vist seg å være et effektivt verktøy for å samordne de ulike aktørene i et byggeprosjekt og integrere bærekraftig tenkning i alle ledd. 

Relekta har flere produkter som tilfredstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR:

Bilde av Aquastop Liquid

Aquastop Liquid Varenr: T539531

Flytende umiddelbar vanntett membran

  • Tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM NOR
  • Miljøvennlig og derfor egnet til bruk både utendørs og innendørs
  • Enkel å bruke, uten behov for primer
  • Kan brukes til reparasjon, fylling og liming fra kjeller til tak
  • Gir en sømløs og 300 % elastisk membran
  • Utmerket vedheft til de fleste byggematerialer
  • Herder raskt , UV- og værbestandig samt god kjemisk motstand

AQUASTOP LIQUID er en smørbar MS polymer for umiddelbar vanntett reparasjon, fylling og liming fra kjeller til tak, med utmerket vedheft til de fleste byggematerialer. Dette er en flytende masse som gir en sømløs og 300 % elastisk membran. Den kan brukes både innendørs og utendørs da den tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM NOR og er miljøvennlig; fri for isocyanater, ftalater, skadelige løsemidler og VOC, inneholder ikke bitumen og er nesten luktfri. AQUASTOP LIQUID erstatter flytende gummi, tjærebelegg o.l. og er enkel å bruke uten behov for primer. Den herder raskt (2,5 mm/24t ved +23 °C og > 50 % luftfuktighet), og er i herdet tilstand både UV- og værbestandig, samt har god kjemisk motstand og temperaturstabilitet på -40 °C til +90 °C.

Bruksområder
Underlaget kan flislegges med AQUASTOP PASTE som flislim, når AQUASTOP LIQUID er ferdig herdet. Hvis andre typer flislim benyttes, må tørr hvit sand strøs i AQUASTOP LIQUID mens massen fortsatt er våt. AQUASTOP LIQUID kan bl.a. brukes til; Reparasjon av takrenner og avløp i metall og plast. Hefter til gulvbelegg som fliser, kork, laminat og tepper, samt isolasjonspaneler, herdet byggskum, herdet isolasjonsskum som PIR (polyisocyanurate) og PUR (Polyuretan), osv. Renovering og beskyttelse av treverk som verandaer, plattinger, rekkverk, etc. Reparasjon av bly og sink korrosjon. Vedlikehold og reparasjon av båter, campingvogner, bobiler, etc. Takreparasjon på bitumen, fliser, skifer, PVC, sink, etc. Beskyttelse av tømmerfundamenter under bakken. Vanntetting av betongdammer og svømmebassenger (i stedet for EPDM). Vanntetting av potter og bord ved dyrking av planter og urter.

AQUASTOP LIQUID er oppført i databasen for byggevareprodukter som kan brukes i Svanemerkede bygninger.

 

Se video av Tec7 Aquastop her

Kan en båt av papp dekket med Tec7 Aquastop flyte? Se mer he

Aquastop Liquid i bruk på tak

 
Aquastop Liquid i bruk på vegg 
 
Aquastop Liquid i bruk på strievegg
 
TILBEHØR:
AQUASTOP TAPE er en selvklebende glassfibertape som kan brukes til å styrke AQUASTOP LIQUID og AQUASTOP PASTE i skjøter, hjørner og overganger mellom konstruksjonselementer.
 
Aquastop Tape i bruk på tak
 


 

 

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS