Bilde av Roof Tape

Roof Tape Varenr: T603060, T603160, T603260

Aluminiumforsterket butyltape

  • Sterk, solid og varig forseglingstape
  • Øyeblikkelig heft til de aller fleste byggematerialer
  • Enkel å forme og tilpasse
  • Vanntett forsegling av overganger og skjøter
  • Tåler opp til +100 °C
  • Svært UV-bestandig

ROOF TAPE, WP7-202, er en utrolig solid og allsidig forseglingstape som gir varig tetting og beskyttelse. Den er 100 % vanntett og hefter til de aller fleste materialer, som takpapp, underlagstak, EPDM, bitumen, bly, stål, aluminium, polykarbonat, sink, plast (inkl. PP og PE), betong, stein, tre, m.m., samtidig som den er lett å forme rundt hjørner, pipe- og rørgjennomføringer og ujevne overganger mellom f.eks. takrenner eller platetak.
ROOF TAPE har en folie av aluminium som gir en supersterk og solid overflate, som er svært motstandsdyktig mot UV-stråling og mekanisk belastning. Den er punkteringssikker og er trygg å gå på. Limet består av et relativt tykt lag (+/- 0,4 mm) med modifisert butyl-gummi som i tillegg til å gi øyeblikkelig heft, fyller ut små ujevnheter i overflaten. Dette sikrer at vann ikke kan trenge gjennom under tapen.  ROOF TAPE kan overmales med de fleste typer maling.

Bruksområder
ROOF TAPE er godt egnet for både vær- og vindeksponerte og innebygde varige applikasjoner, som f.eks. tetting mellom underlagspapp og mur før montering av beslag rundt pipe. Alle typer takrenner og nedløp kan tettes og forsegles med ROOF TAPE, samt overganger og skjøter i takplater/stein. ROOF TAPE kan også brukes på rørskjøter av PE-plast og andre reparasjoner av skader på PE- og PP-plast. Den kan også brukes til å feste fast varmekabler til takrenner og platetak, i tillegg til å holde kabler på plass under støp slik at de ikke flyter opp.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS