Svanemerket er et nordisk miljømerke som vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Kriteriene er strenge og alt fra råvarefasen til produksjon, bruksfasen og gjenbruksfasen er vurdert. Det er dette helhetsperspektivet som skiller Svanemerket mest fra mange andre miljømerker.

Svanelistede produkter er byggevareprodukter som ikke innehar Svanemerket, men kan likevel benyttes i Svanemerkede bygninger da de tilfredsstiller miljøkravene til Nordic EcoLabel. Disse er da «listet» i databasen til Nordic EcoLabel.

Last ned egen oversikt her

Bilde av 101 Akryl Plus

101 Akryl Plus Varenr: T599715

Høykvalitets malerfug

  • Tåler ned til -18 °C i patron
  • 12,5 % elastisk
  • Raskt overmalbar
  • UV-bestandig
  • Meget god heft til de fleste materialer
  • Gir en glatt og fin overflate
  • Både til innen- og utendørs bruk

101 AKRYL PLUS er en høykvalitets elastisk akrylfugemasse med meget god heft til de fleste materialer, til både innen- og utendørs bruk. Den tåler å fryse ned til -18 °C i patron gjentatte ganger uten å miste noen egenskaper, noe som gjør den velegnet for midlertidig lagring i kjølige omgivelser som f.eks. bilen eller garasjen på vinterstid. Den gir en glatt og fin overflate, er svært UV-bestandig og vil holde godt på hvitfargen over tid. 101 AKRYL PLUS tåler materialbevegelser på opptil 12,5 %, og kan overmales etter ca. 20 minutter (ved ca. 23 °C og 50 % luftfuktighet) med de fleste malinger på markedet (test alltid malingen først).

Bruksområder
101 AKRYL PLUS har meget god heft til de fleste materialer, som tre, mur og betong, gips m.m., og er ideell for fuging rundt dører og vinduer, fylling og tetting av sprekker ved montering av gipsplater, panel og listverk, samt lufttetting rundt ventilasjons- og rørgjennomføringer. Den kan til og med brukes til liming av isopor, eller som et vannbasert monteringslim på de fleste bygningsmaterialer.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS