Svanemerket er et nordisk miljømerke som vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Kriteriene er strenge og alt fra råvarefasen til produksjon, bruksfasen og gjenbruksfasen er vurdert. Det er dette helhetsperspektivet som skiller Svanemerket mest fra mange andre miljømerker.

Svanelistede produkter er byggevareprodukter som ikke innehar Svanemerket, men kan likevel benyttes i Svanemerkede bygninger da de tilfredsstiller miljøkravene til Nordic EcoLabel. Disse er da «listet» i databasen til Nordic EcoLabel.

Last ned egen oversikt her

Bilde av 101 Akryl Eco

101 Akryl Eco Varenr: T599720

M1- og Svanemerket malerfug

  • Tilfredsstiller BREEAM-NOR emisjonskrav
  • Meget god heft til de fleste materialer
  • Raskt overmalbar
  • 10 % elastisk
  • UV-bestandig og fargesikker
  • For innendørs bruk

101 AKRYL ECO er M1- og Svanemerket akrylbasert malerfug som tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR (M1-sertfikat). Den har meget god heft til de fleste materialer og kan raskt overmales (etter ca. 20 minutter ved ca. 23 °C og 50 % luftfuktighet) med de fleste malinger på markedet. Etter herding er 101 AKRYL ECO 10 % elastisk, UV-bestandig og fargesikker.


Bruksområder
101 AKRYL ECO er laget for innendørs bruk og har meget god heft til de fleste materialer som f.eks. tre, puss, gips, metall, tegl, malte flater etc. Den er meget godt egnet til interiør- og lydfuger, fuging av gipsplater, listverk, revner og sprekker, tetting rundt vinduer og dører, samt tetting av sprekker, hull og skjøter.

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS