Svanemerket er et nordisk miljømerke som vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Kriteriene er strenge og alt fra råvarefasen til produksjon, bruksfasen og gjenbruksfasen er vurdert. Det er dette helhetsperspektivet som skiller Svanemerket mest fra mange andre miljømerker.

Svanelistede produkter er byggevareprodukter som ikke innehar Svanemerket, men kan likevel benyttes i Svanemerkede bygninger da de tilfredsstiller miljøkravene til Nordic EcoLabel. Disse er da «listet» i databasen til Nordic EcoLabel.

Last ned egen oversikt her

Bilde av Filler

Filler Varenr: T601106, T601075

Hurtigherdende lettsparkel med en glatt og fleksibel overflate

  • Reparasjonssparkel som er klar til bruk og enkel å påføre
  • Lang holdbarhet, selv etter åpnet emballasje
  • Tåler å fryse i forpakning og kan brukes både innen- og utendørs
  • Kan overmales etter 20 minutter
  • Gir en glatt og jevn finish, selv uten sliping 
  • Krymper ikke og blir vannavstøtende
  • Er fleksibel og sprekker ikke ved materialbevegelser

FILLER er en superlett gipsfiller for glatting, fylling og reparasjon av hull/skader på ubehandlede, malte eller pussede overflater før maling, tapetsering etc. 
FILLER er testet for frysing i 25 dager ned til -25 °C før opptining, og produktet beholdt egenskapene gjennom hele denne prosessen. Konsistensen i patronene kan være noe tykkere etter tining, men utviser de samme egenskapene etter herding med tanke på heft, fleksibilitet og glatt og fin overflate. Innholdet i bokser kan få en anelse tørrere hinne, men hinnen forsvinner raskt ved å røre i massen med en blandepinne. Da får massen tilbake sin homogene og anvendelige form. 

Bruksområder
FILLER hefter til tre, gips, strie, malte flater, betong og andre porøse overflater. Godt egnet til glatting, fylling og reparasjon av vegg, tak, stukkatur, treverk, dekor eller lignende. FILLER er ikke egnet for bruk på metall- eller plastoverflater.
 

Produktfilm
Filler, superlett og hurtigherdende reparasjonssparkel

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS