Svanemerket er et nordisk miljømerke som vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Kriteriene er strenge og alt fra råvarefasen til produksjon, bruksfasen og gjenbruksfasen er vurdert. Det er dette helhetsperspektivet som skiller Svanemerket mest fra mange andre miljømerker.

Svanelistede produkter er byggevareprodukter som ikke innehar Svanemerket, men kan likevel benyttes i Svanemerkede bygninger da de tilfredsstiller miljøkravene til Nordic EcoLabel. Disse er da «listet» i databasen til Nordic EcoLabel.

Last ned egen oversikt her

Bilde av Xilicon

Xilicon Varenr: T201012

Smøring, vanntetting og komplett beskyttelse

  • 100 % ren silikonspray for optimal smøring
  • Smører, beskytter og hindrer fastklebing og frysing
  • Etterlater en tynn, transparent og varig beskyttelsesfilm
  • Temperaturbestandig fra -70 °C til +280 °C
  • Trykkbestandig opp til 1400 kg/cm²
  • Transparent, ren og luktfri, etterlater ikke flekker
  • Støv-, smuss-, vann- og fuktavstøtende

XILICON er en 100 % ren silikonspray med optimale smøreegenskaper, som etterlater en tynn, transparent og varig beskyttelsesfilm. Den reduserer mekanisk slitasje, forhindrer ulyd og fastsetting, er støv-, smuss-, vann- og fuktavstøtende, samt er temperaturbestandig fra -70 °C til +280 °C og trykkbestandig opp til 1400 kg/cm². XILICON leder ikke strøm eller varme, er luktfri, setter ikke flekker og er ikke brennbar. Den smelter ikke, fryser ikke, hardner ikke, fordamper ikke, surner ikke og er ikke giftig.


Bruksområder
XILICON brukes til montering av rør og muffer, samt vedlikehold og beskyttelse av elektriske komponenter, batteripoler, gummiprofiler, hengsler, låser, etc. mot fuktighet og oksidasjon. Den gir effektiv overflatebeskyttelse på metall, gummi, tre, lær, plast, lakkerte og malte overflater, tekstiler, vinyl, etc., og gjør gummi og lær myke og smidige, samt vind- og værbestandige. Den kan smøre og beskytte hageredskaper, skiutstyr, treningsutstyr, campingutstyr, fiskeutstyr, regntøy, etc., og hindre snøkladding på snøryddeutstyr (påføres før bruk).


Produktfilm
100% ren silikonspray

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS