27-09-2019 - ERSTATTER MØRTEL, SKRUER OG FORBORING

27-09-2019 | ERSTATTER MØRTEL, SKRUER OG FORBORING

Relekta har lansert et unikt skumlim som limer både murblokker og isolasjonsplater og erstatter alt fra mørtel, gipslim, forboring, skruer og plugger. Monteringslimet eliminerer kuldebroer og skruehull som må sparkles.
-En boks FoamTack kan erstatte opptil 25 kg med tørrbetong, og har du en jobb som krever flere sekker er det mange tunge løft som kan erstattes med noen få bokser FoamTack, -sier kategorisjef i Relekta, Lars Petter Bjaaland. I tillegg er den ekstremt tidsbesparende siden den er klar til bruk med en gang og kan påføres rett på det som skal limes med en vanlig skumpistol. Du sparer mye tid i form av frakting av sekker med tørrbetong, blanding av mørtel og etterarbeid som rengjøring av støv og søl.

FoamTack brukes som et steinlim for muring av lettvegger, hagemurer, steintrapper etc., og med rask herdetid og en limstyrke på over 100 kg/dm², er den også ideell for å lime gips-, isopor- og panelplater rett på vegg. Da sparer man også forboring til plugger og sparkling av skruehull.

Den har høy motstandsdyktighet mot kjemikalier, vann og råte, og tåler temperaturer fra -65 °C og opp til + 130 °C. FoamTack oppnår også klassifiseringen M1 som gjør den velegnet for BREEAM-NOR-prosjekter eller i områder hvor inneklima er særdeles viktig.

FoamTack leveres av Relekta AS og er å finne i byggevarehandelen over hele landet. Se tec7.no for mer informasjon.

Tilbake
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS