19-02-2014 - ANKERFAST I DÅRLIG VÆR

19-02-2014 | ANKERFAST I DÅRLIG VÆR


Relekta har nå lansert et kjemisk anker som er tilpasset norske værforhold. Anchor7 er et effektivt og robust kjemisk anker med rask herding og lang levetid. Den kan brukes på våte overflater, selv under vann.


- Anchor7 har fått gode tilbakemeldinger fra brukerne for dens egenskaper og bruksområder, forteller produktsjef Hans Erik Lian. Anchor7 er ETA-godkjent og kan brukes innendørs da den er både styren- og ftalatfri. I tillegg kan den brukes på våte overflater, også under vann. Anchor7 er motstandsdyktig mot UV-stråler, kjemikalier, klor- og saltvann, samt brann (F120) og tåler temperatur fra -40°C til +80°C etter herding. Den herder raskt uten å krympe eller ekspandere og tåler høye belastninger da den blir sterkere enn underlaget. Som 2-komponent masse i patron reduseres søl og patronen kan brukes flere ganger ved bytte av blanderør.
 Anchor7 kan brukes til rask og enkel montering og festing i alle typer byggematerialer som betong, massiv og hul murstein og lettbetong. Den kan også brukes som fyllmasse i borehull og lignende.


 
Se video av Anchor7 her
 

For mer informasjon, kontakt:
Relekta v/
Hans Erik Lian
Telefon: 22 66 04 00
Epost: hans.lian@relekta.no 

 

Tilbake
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS