Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Spraylim

101 Spraylim Varenr: T501602

Universalt kontaktlim for store flater

  • Svært god heft til de fleste materialer
  • Limer sterkt, herder raskt og svært enkel i bruk
  • Tåler høye temperaturer, opptil 100 °C
  • Ideell for liming av tekstiler, plakater, skumgummi, isopor etc.
  • Kan også brukes som midlertidig liming, uten å etterlate limrester på den ene flaten

101 SPRAYLIM er et hurtigherdende kontaktlim som hefter til de fleste flater. Lim på sprayboks er utrolig effektivt når det er store flater som skal dekkes med lim. Den vil erstatte bruk av pensel, børste eller annet utstyr ved påføring. 101 SPRAYLIM er ideell for flater som krever et tynt transparent lag med lim som ikke renner eller lager klumper. Den kan også brukes som et klebestoff på flater som kun skal henge midlertidig, som f.eks. plakater eller skilt.

Bruksområder
Den limer de fleste materialer som papir, papp, tekstiler, filt, vinyl, plastfolie, skumgummi, isopor, kork, polyuretan, m.m. til overflater av metall, tre, keramikk, betong, glass, etc. Perfekt for både de profesjonelle og hobbybrukere innen møbeltapetsering, trykkerier, grafikere, bilinnredning, støydemping, isolasjon m.m. Midlertidig liming kan brukes på papirlapper, fotografier, plakater, skilt og lignende hvor det ventes utskiftinger eller endringer i budskapet, noe som gir et mer profesjonelt uttrykk sammenlignet med bruk av tape.

Copyright 2023
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS