Relekta 101 består av en serie kvalitetsprodukter

Relekta 101-linjen er universale kvalitetsprodukter for vedlikehold og reparasjon med det lille ekstra. Lim, fug og kjemi til bygg og hjem, tilpasset nordiske forhold. Produktene i Relekta 101-linjen supplerer våre anerkjente Tec7-produkter. 101-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS og distribueres gjennom byggevare-, trelast-, jernvare- og fargehandlere over hele landet til profesjonelle håndverkere og «gjør-det-selv»-personer. Produktene er flerbruksprodukter av høy kvalitet, samtidig som de er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom 5 forskjellige garantier og forsikringer.

Relekta har valgt å satse på produkter av høy kvalitet og med flere bruksområder fordi dette gir brukerne:

  • Enklere vedlikehold/reparasjon
  • Mindre lagerhold og lavere kostnader
  • Optimal utnyttelse av produkter med flere bruksområder
  • Best kontroll på vedlikehold med funksjonelle og langtvirkende produkter

 

Produkter 101-serien:

Bilde av 101 Wipes Power Scrub

101 Wipes Power Scrub Varenr: T599706

Spesialutviklet klut med ekstrem skrubbende effekt

  • Fjerner olje, fett, tusj, maling, limrester, samt uherdet fugemasse og byggskum
  • Ekstra tykke og solide duker med to forskjellige sider
  • Ekstrem absorberende effekt hvor møkka blir værende i kluten
  • Skitten klut smitter ikke over på rene flater
  • Klutene holder seg fuktige i timevis utenfor boksen

Profesjonelle rengjøringskluter for de ekstra tøffe oppgavene. Skrubber løst det som er fastgrodd, og løser opp og fjerner fett, olje, sot, tjære, asfalt, limrester, trykksverte, tusj og maling, samt uherdet fugemasse og byggskum. Én klut som er tatt i bruk holder seg fuktig i mange timer og kan dermed brukes gjennom nesten hele dagen, og på mange forskjellige oppgaver siden møkka trekkes inn i duken uten å smitte ut igjen. Den ene siden av duken har grovere tekstur for å skrubbe bort ekstra hardtsittende smuss, mens en andre er mer skånsom. Klutene er ekstra tykke og solide, i 45 % lyocell. Lyocell er lange fine fibre av cellulose som gir ekstra styrke til kluten. Cellulosen stammer fra hurtigvoksende treslag. 101 WIPES POWER SCRUB er tilsatt Aloe Vera og vitaminene A og E for å beskytte huden ved bruk.

Bruksområder
101 WIPES POWER SCRUB er skikkelig heavy duty wipes som er best egnet på steder hvor det er stor variasjon av type møkk. Enten det er å tørke opp væske, olje eller fett, eller skrubbe løst fastgrodd møkk, herdet lim eller maling.

Ekstra tykke og solide duker med to forskjellige sider

 

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS