Svanemerket er et nordisk miljømerke som vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Kriteriene er strenge og alt fra råvarefasen til produksjon, bruksfasen og gjenbruksfasen er vurdert. Det er dette helhetsperspektivet som skiller Svanemerket mest fra mange andre miljømerker.

Svanelistede produkter er byggevareprodukter som ikke innehar Svanemerket, men kan likevel benyttes i Svanemerkede bygninger da de tilfredsstiller miljøkravene til Nordic EcoLabel. Disse er da «listet» i databasen til Nordic EcoLabel.

Last ned egen oversikt her

Bilde av 101 Repair Tape HD+

101 Repair Tape HD+ Varenr: T599695

Ekstra bred universal reparasjonstape

  • For rask, sterk og varig tetting/reparasjon
  • Selvvulkende, kan brukes på begge sider
  • Kan brukes under vann
  • Glatt og smussavvisende
  • Tåler inntil 12 bar trykk, -60 °C til +260 °C og isolerer 8000 volt
  • Halogenfri, vanntett og lufttett
  • Enkel å fjerne etter bruk, etterlater ingen limrester

101 REPAIR TAPE+ HD er en ekstra bred silikonbasert universaltape som gir en rask, sterk og svært holdbar tetting eller reparasjon. Den er limfri og selvvulkaniserende da den fester kun til seg selv når den utsettes for strekk og press. 101 REPAIR TAPE+ HD kan brukes på begge sider, kan brukes under vann og gir en glatt og smussavvisende overflate. Den tåler inntil 12 bar trykk og temperaturer fra -60 °C til +260 °C, isolerer opptil 8000 volt, og er halogenfri, vanntett og lufttett. 101 REPAIR TAPE+ HD tåler bensin, diesel, olje, syre, løsemidler, saltvann, veisalt og UV-stråler, og er enkel å fjerne etter bruk da den ikke etterlater limrester.


Bruksområder
101 REPAIR TAPE+ HD er velegnet for både privat bruk og alle typer bransjer; hus og hjem, båt, bil, lastebil, caravan, landbruk, industri, vvs, vedlikehold, osv. Eksempler på bruk er; nødreparasjon av slanger, rør og koblinger, forsegling av koblinger og rørdeler, beskyttelse av ender på rep og tau, korrosjonsbeskyttelse, elektrisk isolering, fukt- og vanntetting, UV-beskyttelse, wire bunting, lage o-ringer, fargemerking og dekor, håndtak/grep til verktøy, utstyr, sykler osv.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS