Svanemerket er et nordisk miljømerke som vurderer hele livssyklusen til et produkt og alle relevante miljøproblemer som kan oppstå underveis. Kriteriene er strenge og alt fra råvarefasen til produksjon, bruksfasen og gjenbruksfasen er vurdert. Det er dette helhetsperspektivet som skiller Svanemerket mest fra mange andre miljømerker.

Svanelistede produkter er byggevareprodukter som ikke innehar Svanemerket, men kan likevel benyttes i Svanemerkede bygninger da de tilfredsstiller miljøkravene til Nordic EcoLabel. Disse er da «listet» i databasen til Nordic EcoLabel.

Last ned egen oversikt her

Bilde av GT7

GT7 Varenr: T683201, T683214

Rustløsende og smørende universalspray av høy kvalitet

  • Penetrerende, rustløsende og smørende
  • Rengjørende og beskyttende
  • Fuktfortrengende og kontaktforbedrende
  • Kan brukes i alle retninger (360°)
  • Spesialdyse med 2 forskjellige sprayfunksjoner
  • Ingen sjenerende lukt, langvarig effekt
  • Løser seg ikke opp i vann, inneholder ikke silikon

GT7 er en petroleumsbasert universalspray for vedlikehold og reparasjon i alle retninger (360°), med en spesialdyse som både kan spraye bredt og dekkende, samt inn i trange problemområder. GT7 har en stor mengde og bredde av bruksområder:
smører alle bevegelige deler, løser opp rust, beskytter mot vann, forhindrer korrosjon, rengjør overflater, fungerer som kjølespray, m.m.
bidrar til å løsne hardsittende bolter og muttere ved å penetrere inn og smøre gjengene, samt løser opp rust ved å knuse rustkrystallene.
løser seg ikke opp i vann, fordriver fuktighet og forhindrer kortslutning, samt danner et varig beskyttende lag mot fukt (opptil 8-12 måneder) som hindrer utvikling av korrosjon/oksidasjon. 
 

Bruksområder
GT7 er ideell for smøring av alle bevegelige deler, som knirkende hengsler, hjullager, wireføringer, ventiler, hendler, kjeder, gir og lignende på sykler, gressklippere, biler, båter, dører/porter, verktøy, motordeler, hagemaskiner, sportsutstyr m.m. Den er trygg å bruke på alle harde overflater, som metall (aluminium, rustfritt stål, kobber, bronse, støpejern, krom etc.), plast (PE, PP, Nylon, PTFE, Polyester etc.) og skader ikke gummi eller maling. GT7 inneholder ikke silikon, og kan derfor brukes på verksteder og andre steder der det limes og/eller lakkeres. GT7 har meget god effekt som kontaktspray da den løser opp korrosjon/oksidasjon på overflater og legger igjen et fuktbeskyttende lag som forbedrer kontakten og forhindrer kortslutning. Dette gjelder på alle elektriske kontakter og koblinger som f.eks. el-verktøy som brukes i fuktige omgivelser eller har vært utsatt for regn, og alle elektriske komponenter som befinner seg utendørs som stikkontakter, utelys, koblingspunkter i bil, båt, tilhengere og hagemaskiner m.m. GT7 fungerer meget godt som avfetter ved rengjøring av vanskelige flekker av olje, fett, voks, tjære, lim o.l. på f.eks. verktøy, og for å fjerne avleiring av tjære, asfalt på biler, løse opp smuss og løsemidler, m.m. GT7 kan også brukes til å få tilbake glansen på pulverlakkerte metalloverflater som f.eks. deksler til griller, gressklippere o.l. GT7 kan i mange tilfeller også erstatte silikonspray, White Grease, våpenolje, kjedeolje, skjæreolje og luftverktøyolje.

 


Smøring og beskyttelse av verktøy


Rustløsende og fuktfortrengende


Rust- og fuktighetsbeskyttelse


Varig transparent hinne mot fuktighet, korrosjon og oksidasjon på el-verktøy


Se demonstrasjonsvideo av GT7 her

  

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS