Bilde av Tec7

Tec7 Varenr: T535106, T535206, T535306, T535406, T535506, T535516, T535576, T535706, T535876

Supersterk lim, fuge- og tettemasse

  • Næringsmiddelgodkjent og tilfredsstiller BREEAM-NORs emisjonskrav
  • Gift- og luktfri, inneholder ikke ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler
  • Har lang holdbarhet i forpakning (18 mnd) og tåler å fryse og tine gjentatte ganger uten å miste egenskaper
  • Fester til våte overflater, kan også benyttes under vann
  • Limer sterkt, herder raskt, krymper ikke og forblir fleksibel
  • Overmalbar, tåler UV-stråler og er meget aldringsbestandig
  • Gode egenskaper for tetting mot Radon

TEC7 er en universal supersterk og fleksibel MS Polymer som kan brukes som monteringslim, tettemasse eller fugemasse på de fleste materialer. TEC7 er næringsmiddelgodkjent, tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR og inneholder ingen ftalater, isocyanater eller skadelige løsemidler. TEC7 tåler å fryse og tine gjentatte ganger i sin forpakning uten å miste sine egenskaper. TEC7 fester godt selv om overflaten er fuktig, og kan til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand under vann da den er både vann- og lufttett - den fullherder når massen kommer i kontakt med luft.

TEC7 kan i mange brukstilfeller erstatte akryl, silikon og polyuretanfugemasser, butyltettemasse, monteringslim, trelim, natemasse, vinduskitt, etc. Den vil ikke forårsake korrosjon eller tæring på metall/aluminium, smitte farge over på porøse underlag (marmor, skifer, granitt etc.), skade sølvbelegget bak på speil eller oppløsning av isopor. TEC7 forblir fleksibel i hele sin levetid, er vibrasjons- og lyddempende, samt har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier. Den er godt egnet for RADON-tetting, er meget vær- og aldringsbestandig, tåler UV-stråler og kan overmales med de fleste typer maling og lakk (se bruksanvisning). I herdet tilstand kan TEC7 slipes og punktsveises gjennom.


Bruksområder
TEC7 kan brukes både innen- og utendørs, til både fuging, montering, tetting, reparasjon og liming. Den hefter på nær sagt alle overflater som tre (spon, mdf, finér, huntonit m.m.), harde flater (gips, betong, mur, murstein, gyproc, leca, lettbetong, fliser, stein, naturstein, skifer, granitt, marmor, speil, glass, etc.), metaller (støpejern, blikk, galvanisert, zink, rustfritt, kobber, messing, aluminium, etc.), samt syntetiske materialer (polystyren (isopor), PVC, plexiglass, polyuretan, etc.). Den er ideell for tetting mot Radon-gass og generell tetting av hull, gjennomføringer og sprekker i gulv, vegger og tak, fastliming av bygningselementer, isolasjonsplater, lister, himlingsplater, interiør, beslag og utstyr på bil, båt og campingvogn, etc. og fuging av lister, karmer, baderomsplater, innredning, etc. TEC7 har begrenset hefteevne på fete tresorter, trykkimpregnert tre, PP- og PE-plast, bitumen og silikon, og til bevegelsesfuger rundt dør og vindu anbefales en mykere fugemasse som f.eks XEALPRO.

TEC7 er oppført i databasen for byggevareprodukter som kan brukes i Svanemerkede bygninger.

TEC7 er tilgjengelig i tre størrelser:

  • 100 ml tube (hvit og sort)
  • 310 ml patron (hvit, sort, grå, lys grå, antrasitt, beige, eik, brun, tegelstenrød)
  • 600 ml pølse (hvit, sort og grå)

 

 

For mer informasjon og brukerveiledninger om:


Forvirret av fargekodene RAL, NCS, PANTONE m.f.? Trykk her for en oversikt, over hvilke koder som er matcher hverandre.


Radontetting med Tec7 - klikk på bilde under for å lese mer



Gå til fugekalkulator.
Se fugetabell.

  

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS