Relekta-Gruppen

Vi leverer produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge og har valgt å satse på høykvalitetsprodukter for å møte markedets krav til produktenes egenskaper. Dette gjøres ved å velge de beste kvalitetsleverandører med en kompetanse og produktutvikling som ligger i toppsjiktet på verdensbasis.

Relekta-Gruppen skal være i forkant med ny teknologi i driftssammenheng og tilrettelegge for kontinuerlig personlig kompetansehevning gjennom fokus på kontinuerlig forbedring av rutiner og prosesser med hensiktsmessige forbedringsmål for sentrale områder i kjernevirksomheten.

Kvalitetsfokuset mot kunder betyr personlig oppfølging av kvalifiserte medarbeidere, rask levering og mer enn den service som til enhver tid er forventet. Eller som beskrevet i våre overordnede mål; ” vi skal være kundens førstevalg gjennom kvalitet, kompetanse og personlig service”.
 

Forretningsidé

Import og salg av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter.
 

Visjon

Vi gjør vedlikehold enklere...
 

Slagord

Kvalitet lønner seg.

Erfaring viser at kvaliteten på produkter man bruker til reparasjon og vedlikehold er helt avgjørende for totaløkonomien og det langsiktige resultatet. 
 

Verdier 

Vi i Relekta-gruppen

  • Oppfattes som positive og hjelpsomme
  • Er profesjonelle og holder et høyt etisk forretningsnivå
  • Kommuniserer, gir ros og tar gjerne i mot råd
  • Engasjerer oss og har høyt arbeidsdempo
  • Er kreative og kommer med forslag til løsninger
  • Tar vare på hverandre og er lojale mot vår bedrift
Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS