TecGun (for patroner)

Gis det noen garanti på TECGUN?
Ja, det er hele 5 års garanti på TECGUN.

Hva slags utveksling er det på TECGUN?
TECGUN har en utveksling på 1: 18. Det vil si at dersom man trykker med 1 kg, så får man et trykk på 18 kg ut i patronen. Dette gjør at det er mindre anstrengende å jobbe med TECGUN enn med enkelte andre fugepistoler.

Når jeg bruker min fugepistol så opplever jeg at det ettersiger fugemasse ut av patronen etter at jeg har lagt den fra meg. Har dere noen tips?
Dette er et kjent fenomen. Dette skjer fordi det står trykk på stemplet inne i patronen. TECGUN har en hendel i bakkant av pistolen, i posisjon 1, da går stemplet jevnt forover, i posisjon 2, vil stemplet gå tilbake noen mm for hver gang man slipper håndtaket på pistolen.
Bruker man TECGUN innstilt på posisjon 2, så vil problemet med ettersiging av fugemasse være fraværende/betydelig mindre. («hardheten» på massen vil være avgjørende)

Krever TECGUN vedlikehold?
I godset på TECGUN så er det avmerket et smørepunkt, dette kan med fordel smøres jevnlig med for eksempel GT7. Det er også viktig å holde stemplet på pistolen ren for silikon/fugemasse. Dersom man ikke gjør dette kan man få lekkasje bak i patronene man bruker.

Copyright 2024
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS